``EKO RUBIS`` d.o.o.
je mlada firma kojoj je cilj unapredenje kvaliteta života i mogućnosti da se živi moderan način života koristeći bogatsva prirode koja nam ona obilato pruža na svakom koraku. Drevni vedski spisi nas uče da sve što postoji u kosmosu postoji i u čoveku i obrnuto, zato negujmo i čuvajmo svaki delic sebe.
Zašto izabrati nas
Naša firma prodaje začine I prirodne preparate inspirisane ajurvedskim znanjem. Proizvodi su poreklom iz Indije, zemlje koja je poznata po drevnoj vedskoj medicini – Ajurvedi. Ajur veda, što u prevodu znači znanje ili nauka o životu, je najstariji i najcelovitiji pristup zdravlju,ali je prvenstveno orijentisana na zaštitu i očuvanje zdravlja i lepote, kako unutrašnje tako i spoljašnje. Danas je ajurveda priznata širom sveta i postoji mnogo kompanija koje se bave proizvodnjom ajurvedskih dodataka isharani i kozmetike. Mi vam nudimo proizvode ajurvedskih kompanija iz Indije koje imaju dugu tradiciju u proizvodnji autentičnih ajurvedskih proizvoda.
Preporuka zadovoljnog klijenta je najbolja reklama
Naručila sam Gajatri Gel za lice i hidrantnu kremu i mogu da kažem da odavno nisam probala nešto sto više godi mom licu.

Katarina Cejović

hidrantni gel
Već par godina koristim ovaj šampon i ja sam prezadovoljna. U poslednje vreme umesto vode za pranje kose koristim pivo i naravno ovaj šampon.

Mirjana M.

sidha šampon
SLEDEĆA
PREDHODNA
Instagram @ekorubis